Elkészítés: 5 dkg lisztből és 8 dkg margarinból világos rántást készítünk, hagyjuk kihűlni. 30 dkg lisztet, 2 dl tejfölt, 1 tojást, csipet sót összegyúrunk, majd vékonyra kisodorjuk. Erre kenjük a hideg rántást, és - mint a beiglit - összegöngyöljük. Ezután fél órát állni hagyjuk, majd 6 részre osztjuk. Minden részt sodrófával vékonyra kinyújtunk, megkenjük olvasztott zsírral vagy vajjal. A tészták közepébe tölteléket teszünk, összehajtjuk, tojással megkenjük (én nem szoktam megkenni), és forró sütőben megsütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.