A megtisztított, rózsáira szedett karfiolt félpuhára főzük forrásban lévő, sós vízben. Azután leszűrjük és lecsepegtetjük.
Meghempergetjük a karfiolrózsákat a lisztben, a finomra vágott petrezselyemmel elhabart tojásban, majd a zsemlemorzsában. Mindet aranyszínűre sütjük a felhevített olajban, végül konyhai papírtörlőre szedjük, és hagyjuk lecsepegni.
Száraz serpenyőben kissé megpirítjuk a mustármagot. A vajat felforrósítjuk, és megfonnyasztjuk rajta a meghámozott, finomra vágott lila hagymát. Hozzáadjuk a gránátalmamagokat, 1-2 percig együtt pirítjuk, ezután összeforgatjuk a keveréket a lecsepegtetett, felkockázott barackkal és a pirított mustármaggal. Ezt kínáljuk a rántott karfiol mellé.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.