Előkészítés:
A halat leöblítjük, leszárítjuk, kívül-belül besózzuk. A sárgarépát, pórét megtisztítjuk, megmossuk és vékony csíkokra vágjuk. A sajtkrémet elkeverjük a mogyoróval, a zöldségekkel és a kaporral. A burgonyát meghámozzuk, megmossuk, kockákra vágjuk.
Elkészítés:
1. A burgonyát kevés sós vízben megfőzzük, majd leszűrjük.
2. A pisztrángokat megtöltjük a sajtkrémmel.
3. A tojásokat felverjük, megsózzuk. A morzsát összekeverjük a mogyoróforgáccsal. A halat először lisztbe, majd tojásba, végül a morzsába forgatjuk, kissé rányomkodjuk. A felforrósított margarinban (vagy olajban) megsütjük, közben megforgatjuk.
4. Tálaláskor: a burgonyát megforgatjuk a margarinon, és megszórjuk petrezselyemmel, amajd a hal mellé kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.