Előkészítés:
A halat leöblítjük, leszárítjuk, kívül-belül besózzuk. A sárgarépát, pórét megtisztítjuk, megmossuk és vékony csíkokra vágjuk. A sajtkrémet elkeverjük a mogyoróval, a zöldségekkel és a kaporral. A burgonyát meghámozzuk, megmossuk, kockákra vágjuk.
Elkészítés:
1. A burgonyát kevés sós vízben megfőzzük, majd leszűrjük.
2. A pisztrángokat megtöltjük a sajtkrémmel.
3. A tojásokat felverjük, megsózzuk. A morzsát összekeverjük a mogyoróforgáccsal. A halat először lisztbe, majd tojásba, végül a morzsába forgatjuk, kissé rányomkodjuk. A felforrósított margarinban (vagy olajban) megsütjük, közben megforgatjuk.
4. Tálaláskor: a burgonyát megforgatjuk a margarinon, és megszórjuk petrezselyemmel, amajd a hal mellé kínáljuk.
2025.02.12.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.