Elkészítés: A hagymát felaprítjuk, majd vajon (még jobb, ha fűszervajon) üvegesre dinszteljük. Hozzáadjuk a zöldséget - a megtisztított, karikára vágott répát és a megmosott, rózsáira bontott karfiolt és brokkolit -, majd jól összeforgatjuk. Felöntjük kb. 8 dl forró zöldség alaplével, és hozzáöntjük a 2 dl tejszínt. Felforraljuk, majd 10-15 percig főzzük, hogy a zöldség megpuhuljon. Azután botmixerrel pépesítjük, és végül ízesítjük sóval, borssal, szerecsendióval. Pirított kenyérkockával tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.