Elkészítés: A száraz hozzávalókat elkeverjük, majd hozzáadjuk az olajjal kikevert tojásokat és a répareszeléket.
Sütőpapírral bélelt formába simítjuk, előmelegített sütőben, 180 °C-on megsütjük kb. 45 perc alatt. Ügyeljünk arra, hogy ne szárítsuk ki a tésztát. (Előfordulhat, hogy a közepe 45 perc után még nem teljesen sült át, akkor tegyünk alufóliát a forma tetejére, és süssük addig, amíg készre nem sül (kb. még 15 perc). Végezzünk tűpróbát!
A krémhez a hozzávalókat összekeverjük, és egy kis időre hűtőbe tesszük (amíg a tortaalap kihűl).
A kihűlt répatortát kettévágjuk és megkenjük a krémmel belül és kívül is (az oldalára nem teszünk krémet).
A tejcsokit felolvasztunk, és a tortánk tetejére öntjük. A kész tortát hűtőbe rakjuk, amíg megdermed a csoki a tetején.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.