A banánt meghámozom, és egyforma vastag karikákra vágom. Mély salátás tálba teszem. A citromlevet 1 evőkanál cukorral meg az alkohollal összekeverem. Ezt a banánra rálocsolom. Jól átforgatom, hogy az ízes lé minden darabka gyümölcsöt átjárjon. Befedem, és két órára hűtőszekrénybe teszem.
A csokoládémártáshoz a pudingport simára keverem a tejjel, majd kevergetve felforralom. A megmaradt cukorral, valamint a kakaóporral ízesítem, és időnként megkeverem, hogy lehűljön.
A banánsalátát közvetlenül fogyasztás előtt leszűröm, a gyümölcsöt lapos üvegtálon elrendezem. (A leve szódavízzel és jégkockával külön elfogyasztható.)
A keményre vert tejszínhabbal szépen körbedíszítem, és a már kihűlt csokoládémártást rálocsolom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.