Elkészítés: A tésztához valókat összedolgozom, belenyomkodom egy 26 cm-es tortaformába, amit előtte kivajazok. A hűtőbe teszem, amíg a krémet elkészítem.
A körtéket megpucolom, kicsumázom, felkockázom, és a pálinkával meglocsolom egy tányérban.
A krémhez 2 tálat használok. Először a puha vajat a cukorral és vaníliás cukorral géppel jól kikeverem, majd mehet bele a túró, a kókuszreszelék, az ánizsmag, a vaníliás pudingpor, géppel tovább keverem. A körtekockákról a pálinkát beleöntöm, majd 2 felé osztom a krémet. Az egyik feléhez még hozzákeverem a holland kakaóport.
A sütőt 175 fokra előmelegítem.
Kiveszem a hűtőből a tésztát, rászóróm az aljára a körtéket, erre jön a kakaós krém, elsimítom, majd kiskanállal rákanalazom a másik (világos) krémet, szépen elsimítom, és mehet a sütőbe 70 percet sülni. Csak kihűlés után szabad felszeletelni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.