Elkészítés: 180 fokra előmelegítjük a sütőnket.
Kevert tésztát készítünk a tojássárgák, a tojások, liszt, a cukor, a vaj, a kakaópor és a citromhéj felhasználásával. Sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük a kevert tésztát és megsütjük. A kihűlt tésztát hosszában kettévágjuk.
Az egyik lapot bevonjuk olvasztott csokoládéval, ez lesz a teteje.
A krémhez a zselatint kb. fél dl langyos vízben feloldjuk. A csokoládét felolvasztjuk, langyosra hűtjük, majd a zselatinnal összekeverjük. A tejszínt a cukorral keményre verjük, és a csokoládés zselatinnal habosra keverjük.
Az alsó lapra halmozzuk a krémet, vízbe mártott késsel elsimítjuk, majd a csokoládés lappal befedjük. Hűtőben jól kifagyasztjuk, majd kockákra vágjuk. Tejszínhabbal, csokoládéval díszítettem.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.