Elkészítés: A vaj felét megolvasztjuk, üvegesre dinszteljük rajta a hagymát. Ráöntjük a rizst, pár percig kevergetve pirítjuk. Felöntjük 2 evőkanál levessel, beletesszük a szalonnát és a brokkolit. Kanalanként adagoljuk hozzá a levest, míg puha nem lesz a rizs, az egész állaga pedig krémes lesz. Addigra a brokkoli szinte teljesen szétfő, zöldre színezve ezzel az ételt, a pancetta pedig megpuhul. Belekeverjük a reszelt sajtot, majd levesszük a tűzről, és beledobjuk a maradék vajat. Megvárjuk, míg elolvad, majd lefedve 5 percig állni hagyjuk.
Tálaláskor még szórunk rá reszelt sajtot.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.