A csirkét és a sertéshúst megmossuk, szárazra töröljük. A csirkét nyolc részre, a sertést két centiméteres kockára vágjuk.
A sót és a borsot az olajba keverjük, a húsokra öntjük és lefedve egy órán keresztül pácoljuk.
A kétféle paprikát kicsumázzuk, megmossuk és nem túl apó kockára vágjuk.
A húsokat egy nagyobb serpenyőben barnára pirítjuk, hozzáadjuk az apróra vágott hagymát, az összezúzott fokhagymát és a paprikakockákat, néhány percig tovább pirítjuk, majd ráöntjük a csirkeleves felét és fedő alatt fél óráig pároljuk.
A felkockázott paradicsomot, a megmosott rizst, a megmaradt levest és a sáfrányt is a húshoz adjuk, és gyakori kevergetés mellett további húsz percen keresztül pároljuk.
Végül a felkarikázott kolbászt és a csíkokra vágott sonkát is éve további öt percig főzzük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.