Elkészítés: A rizst 5 dl tejjel, 2 dl vízzel, pici sóval addig főzzük, míg az összes levét felszívja. Megszórjuk a cukorral, citromhéjjal, ráöntjük a maradék tejet, rádaraboljuk a margarint, jól elkeverjük, és egyet forralunk rajta. Lehúzzuk a tűzről, befedjük, így hagyjuk 30 percig.
A gyümölcskocsonyát használati utasítás szerint megfőzzük úgy, hogy a szükséges víz egy részét a málnaszörp alkossa. Kapcsos tortaformát picit kivajazunk, belenyomjuk a rizst, elrendezzük rajta a gyümölcsöt, és ráöntjük a zselét.
Hűtőbe tesszük, hogy jól megdermedjen. Jó, ha előző nap elkészül.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.