Elkészítés: A tejben oldjuk fel a barnacukrot, tegyünk bele ízlés szerint vaníliaaromát (3 teáskanáltól még nem érződik a vanília, csak finomabb lesz). A száraz hozzávalókat - a cukor kivételével - jól keverjük össze (mézeskalácskeveréktől nem kell megijedni, ennyitől csak kis ízt kap, nem vad mézeskalács íze lesz), a közepébe kis fészket kialakítva tegyük a tojásssárgákat és a margarint. Robotgéppel kicsit keverjük össze, majd a langyos tejet, benne a barnacukorral öntsük hozzá. Dolgozzuk össze a robotgéppel, közben palacsinta sűrűségűre higítsuk immár vízzel. Tegyük félre 5 percre, közben verjük fel a tojásfehérjéket egy csipet sóval. A habot óvatosan forgassuk bele a tésztába, amíg homogén lesz. Pár perc múlva már kezdhetjük a sütést. Rácson hűtsük ki a gofrikat. 16 darab lesz belőle (hagyományos forma, nem szívalakú). A sikér fontos, feljavítja a lisztet, a gofri nagyon könnyű lesz tőle. [Saját találmány, sokat kísérleteztem.]
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.