A cikóriát megmossuk, félbe vágjuk, torzsáját eltávolítjuk, besózzuk és kevés olajat alá öntve pirosra, sütjük.
A karalábévájóval golyó alakúra formázott vagy egyenletes kockára vágott sütőtököt, kevés olajban üvegesre pároljuk, hozzáadjuk a mézet, kevés citromlével ízesítjük, és erős tűzön addig pirítjuk, míg a méz karamelizálódni kezd.
A kesernyés cikória, az édes sütőtök ízeinek látszólagos ellentétjét citromos barnarizzsel változtathatjuk teljes ízkavalkáddá.
A megmosott barnarizshez reszelt citromhéjat keverünk, citromlével, sóval ízesítjük és másfélszeres mennyiségű vízben, megpároljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.