Az egyik hagymát meghámozzuk, felkockázzuk, összekeverjük a hússal, a lereszelt fokhagymával, a felapírtott petrezselyemmel, a sóval és a borssal. Állni hagyjuk egy fél órát, majd nedves kézzel apró golyókat formálunk belőle, és grillen vagy serpenyőben, egy kevés olajon, aranybarnára sütjük.
A sütőtököt meghámozzuk, és apró kockákra vágjuk. A másik hagymát is meghámozzuk, felaprítjuk és egy mély serpenyőben megdinszteljük az olajon. Hozzáadjuk a rizst, és addig kevergetjük, amíg opálossá válik, majd hozzáöntjük a fehérbort, és kevergetjük, amíg a rizs beszívja.
Végül hozzáadjuk a sütőtököt, majd fokozatosan adagolva az alaplevet: mindig akkor öntünk hozzá még, amikor a rizs a folyadékot beszívta. Folyamatosan kevergetjük. Ha kész, sózzuk, borsozzuk. A húsgombócokkal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.