A baconbe göngyölt sajtos fasírtgolyó elkészítéséhez a darált húst tálba tesszük, ízlés szerint megsózzuk és megborsozzuk.
A lila hagymát és a fokhagymát megtisztítjuk, apró kockákra vágjuk. A petrezselymet szintén felaprítjuk, majd hozzákeverjük a darált húshoz.
A sajtot felkockázzuk kb. 1 cm-es darabokra. A húsból golyókat formázzunk közepébe egy-egy sajtkockát teszünk. FIgyeljünk, hogy a sajt a hús közepébe kerüljön, nehogy kifolyjon a sütés közben.
A húsgolyókat baconszeletekbe tekerjük, sütőpapírral bélelt tepsibe sorakoztatjuk, majd a 190 fokra előmelegített sütőben 30-35 perc alatt készre sütjük.
Nézd meg videón, hogyan készül a baconbe göngyölt sajtos húsgolyó:
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.