A leveles tésztában sült húsgolyókhoz a leveles tésztát hosszában félbevágjuk. Megkenjük paradicsomszósszal, megszórjuk reszelt sajttal, majd néhány levél bazsalikommal. Óvatosan feltekerjük a tésztákat.
A darált húshoz hozzáadjuk a felaprított vöröshagymát és fokhagymát, megszórjuk friss, apróra vágott petrezselyemmel, majd sózzuk, borsozzuk. Hozzáadjuk a feta sajtot is, majd kis golyókat formázunk a masszából.
4-4 husgolyó köré fonjuk a 2 tésztát, majd nyársra tűzzűk őket. Lekenjük a tetejét tojással, majd 180 fokon 35-40 percig sütjük őket.
Nézd meg videón, hogyan készülnek a leveles tésztában sült húsgolyók!
Megjegyzés
Gyors, egyszerű, de annál finomabb vendégváró falatok.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.