Elkészítés: A csirkecombokat megmossuk, leszárítjuk, majd éles késsel a csont mellett hosszában bevágjuk a húst, és lefejtjük a csontról. Kicsit megklopfoljuk, majd sóval, borssal, a zúzott fokhagymával és az aprított rozmaringgal ízesítjük, meglocsoljuk az olajjal, és lefóliázva hűtőbe tesszük, míg a köretet elkészítjük.
A megtisztított sárgarépát kicsi kockákra vágjuk, majd a zöldborsóval, a 2-3 centis darabokra vágott zöldbabbal együtt sós vízben roppanósra főzzük, leszűrjük, lecsepegtetjük.
A tojásokat kettéválasztjuk, a sárgákat a puha vajjal kikeverjük, majd hozzáadjuk az előkészített, jól lecsepegtetett roppanós zöldségeket, sóval, az aprított kaporral ízesítjük, rászórjuk a lisztet, nagyjából összeforgatjuk, és a kemény habbá vert tojásfehérjékkel lazítjuk.
Végül vajjal kikent, liszttel beszórt 4 darab egyadagos formába elosztjuk, eligazítjuk a tetejüket, és 180 fokos sütőben 20-25 perc alatt megsütjük.
Közben a csirkecombokat tegyük a saját pácoló olajukkal, a bőrös felükkel lefelé forró serpenyőbe, süssük mind kétoldalukat pirosra.
Tálaláskor a zöldségfelfújtat kiborítjuk a formából, tányérra tesszük, és melléfektetjük a sült csirkecombfiléket.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.