Elkészítés: A tésztát enyhén sós forró vízben feltesszük főni. Közben a sonkát apró kockákra vágjuk. Az olajat felmelegítjük, és belenyomjuk a fokhagymát, és egy pillanatig sütjük, majd rádobjuk az összekockázott sonkát, és 3-4 percig együtt sütjük. Kevés ételízesítőt és borsot teszünk bele. A tojássárgáját a tejföllel és a tejjel elkeverjük, beletesszük a reszelt sajtot is, ráöntjük a sonkára és összerottyantjuk.
Mostanra a tészta megfőtt. Leszűrjük, az elkészült szószhoz adjuk, és alaposan elkeverjük. 3-5 percig állni hagyjuk, és tálalhatjuk is, a tetejét reszelt sajttal még megszórjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.