Elkészítés: A húst csíkokra vágjuk, majd felforrósított olajon megpirítjuk, s addig pároljuk, míg megpuhul. Közben sózzuk, borsozzuk.
Amíg a hús párolódik, elkészítjük a sajtmártást: a sajtkrémet simára keverjük a tejszínnel, végül beletörjük, kapirgáljuk a fokhagymát.
Amikor a hús megpuhult, ráöntjük a sajtkrémes szószt, s rottyantunk rajta egyet. Rizzsel, vagy sült krumplival tálaljuk. A petrezselymet tálaláskor szórjuk a húsra, vagy még előtte keverjük a mártásba, ízléstől függően.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.