Elkészítés: A húst csíkokra vágjuk, majd felforrósított olajon megpirítjuk, s addig pároljuk, míg megpuhul. Közben sózzuk, borsozzuk.
Amíg a hús párolódik, elkészítjük a sajtmártást: a sajtkrémet simára keverjük a tejszínnel, végül beletörjük, kapirgáljuk a fokhagymát.
Amikor a hús megpuhult, ráöntjük a sajtkrémes szószt, s rottyantunk rajta egyet. Rizzsel, vagy sült krumplival tálaljuk. A petrezselymet tálaláskor szórjuk a húsra, vagy még előtte keverjük a mártásba, ízléstől függően.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.