A sajtos csirkecomb elkészítéséhez a megmosott és szárazra törölt csirkecombok bőrét óvatosan felemeljük, és alákenjük a sajtkrémet.
A húst kiolajozott tepsibe tesszük, és melléhelyezzük a megpucolt és hosszúkásra felvágott burgonyát, a negyedelt retket és a karikára vágott paprikát. Megsózzuk, megborsozzuk, majd a hús tetejére tesszük a felszeletelt fokhagymát és a kakukkfüvet.
180 fokra előmelegített sütőbe toljuk, és kb. 45 perc alatt készre sütjük. Friss salátával, esetleg savanyúsággal tálaljuk.
Megjegyzés
Ha már unjuk a hagyományos sült csirkecombot, érdemes kipróbálni ezt a finom sajtos változatot.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.