A citromos-fokhagymás csirkecomb elkészítéséhez besózzuk a húst, majd bedörzsöljük egy citrom reszelt héjával és a zúzott fokhagymával. A másik két citromot vékony gerezdekre vágjuk.
Tepsibe tesszük a befűszerezett csirkecombokat, leöntjük 1 dl semleges ízű olajjal, majd közéjük dugdossuk az egyik citrom gerezdjeit. Alufóliával lezárjuk, hagyjuk egy-két órát pácolódni hideg helyen.
Ezután 160-170 fokos sütőbe toljuk, és 1 órát pároljuk fólia alatt. Levesszük a takarást, felemeljük a sütő hőmérsékletét 200 fokra, és rápirítunk a húsra. Tálalás előtt a harmadik citromot is gerezdekre vágjuk, és a pecsenye közé dugdossuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.