Elkészítés: A csirkemelleket kinyitjuk, kiklopfoljuk, sózzuk. A vöröshagymát apróra vágjuk. A gombát felszeleteljük. A lilahagymát vékony szeletekre vágjuk. A sajtot lereszeljük.
A vajon megdinszteljük a hagymát, rátesszük a gombát, sózzuk, borsozzuk, és addig pároljuk, míg a levét elfövi. Még melegen belekeverjük a sajtot.
A csirkemellekre teszünk 1-1 szelet bacont, majd a gombás tölteléket és 2 szelet lilahagymát. A húst összehajtjuk, bepanírozzuk és bő olajban közepes lángon kisütjük.
Párolt zöldséget és baconbe csavart zöldbabot készítettem mellé. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.