Előkészítése: kis tepsit olajjal kikenek, liszttel behintem. A sütőt 10 percig erős lángon előmelegítem. A tojásfehérjéből kemény habot verek. A hagymát finomra vágom. A tejszínt, az olvasztott vajat, tejfölt, citromlevet, hagymát az összes fűszerrel habosra keverem, majd hozzáadom a lisztet és a reszelt sajtot. Jól összekeverem, végül beleforgatom a tojáshabot.
Elkészítése: a tojásos masszát a kikent tepsibe öntöm. Tetejét késsel elsimítom, majd a forró sütőben világos sárgára sütöm. Még forrón egyenletesen rászórom a megmaradt reszelt sajtot, és addig hagyom a már kikapcsolt sütőben, amíg a sajt rá nem olvad a lepény tetejére. Még melegen kockákra vágom. Kitűnő vendégváró sör- vagy borkorcsolya.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.