Elkészítés: A darált húst egy tálba tesszük, megsózzuk, 2-3 mokkáskanálnyi borsot szórunk bele, hozzáadjuk a nagyon apró kockákra vágott hagymát, a 2 evőkanál mustárt, a tojást és 3-4 evőkanál ketchupot. A masszát összegyúrjuk, és 6 szép, formás húspogácsát készítünk. Célszerű olyan nagyságú pogácsákat készíteni, amekkora a puffancs átmérője. Egy ecsettel a húspogácsák mindkét oldalát kicsit megolajozzuk, és egy jénaira táve, fóliával lefedve 1-2 órára a hűtőbe tesszük, hogy az ízek jól összeérjenek.
Egy teflont kissé megolajozunk, és kis lángon, lassan (kb. mindkét oldalát 8-8 perc alatt) pirosra sütjük.
Közben a zsemléket félbevágjuk megpakoljuk, paradicsommal, uborkával, hagymával, paprikával, ketchuppal és mustárral ízesítjük. A kisült húspogácsákat erre rakjuk, majd sajtszelettelés a zsemle tetejévl befedjük.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.