Elkészítés: A darált húst egy tálba tesszük, megsózzuk, 2-3 mokkáskanálnyi borsot szórunk bele, hozzáadjuk a nagyon apró kockákra vágott hagymát, a 2 evőkanál mustárt, a tojást és 3-4 evőkanál ketchupot. A masszát összegyúrjuk, és 6 szép, formás húspogácsát készítünk. Célszerű olyan nagyságú pogácsákat készíteni, amekkora a puffancs átmérője. Egy ecsettel a húspogácsák mindkét oldalát kicsit megolajozzuk, és egy jénaira táve, fóliával lefedve 1-2 órára a hűtőbe tesszük, hogy az ízek jól összeérjenek.
Egy teflont kissé megolajozunk, és kis lángon, lassan (kb. mindkét oldalát 8-8 perc alatt) pirosra sütjük.
Közben a zsemléket félbevágjuk megpakoljuk, paradicsommal, uborkával, hagymával, paprikával, ketchuppal és mustárral ízesítjük. A kisült húspogácsákat erre rakjuk, majd sajtszelettelés a zsemle tetejévl befedjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.