Előkészítés: A leveles tésztát és a spenótot hagyjuk kiengedni. A hagymát és fokhagymát meghámozzuk, és apróra vágjuk. A sajtot 6 darabra vágjuk.
Elkészítés: A vajat felforrósítjuk, és üvegesre pirítjuk benne a hagymát és a fokhagymát. Hozzákeverjük a spenótot, sóval és borssal ízesítjük. Lefedjük, és 4-5 percig pároljuk. Hozzákeverjük a mandulaforgácsot és a mazsolát. A leveles tésztát két részre osztjuk, az egyiket kinyújtjuk. Arra a lapra, amelyiket nem nyújtottunk ki 6 darab sajtot, és ezekre 6 kupac tölteléket teszünk, egymástól elegendő távolságra. A tojást kettéválasztjuk. A töltelékek körül, ott, ahol el fogjuk vágni, megkenjük a tésztát tojásfehérjével. Ráborítjuk a kinyújtott tésztalapot, a töltelékek között alaposan összenyomjuk, és derelyevágóval (esetleg késsel) szétvagdossuk. A sütőt 200 fokra (gázsütő 3. fokozat) előmelegítjük. A sütőtepsit vízzel kikenjük, rárakosgatjuk a négyzeteket, tetejüket megkenjük tojássárgájával, és a sütőben kb. 15-20 percig sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.