A zöldségalaplevet forraljuk fel. A mogyoróhagymát és a fokhagymát aprítsuk fel, és 5 percig pirítsuk forró olajban. A bazsalikomot mossuk meg, pár levelet tegyünk félre, a többit vágjuk fel apróra.
A lencsét mossuk meg, hagyjuk lecsepegni, majd a paradicsomokkal együtt tegyük a zöldségleves alaplébe, és főzzük 15 percig. 10 percnyi főzés után adjuk hozzá a felszeletelt bazsalikom felét. Egy kis tálban keverjük össze a sajtot és a maradék felaprított bazsalikomleveleket.
A kész levest mixeljük pépesre és ízesítsük. Minden adaghoz tegyünk 1 evőkanál sajtot, és díszítsük bazsalikomlevelekkel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.