Elkészítés: Az élesztőt felfuttatjuk a langyos cukros tejben. A hozzávalókat a sajt felével egy tálban összkeverjük, majd az élesztőt a közepébe öntjük. Ezt összegyúrjuk, s fél órára meleg helyre tesszük kelni.
Közben a tepsit kikenjük, a sütőt felfűtjük. Miután megkelt a tészta, 3-4 cm vastagra nyújtjuk, tetetejét késsel bevagdossuk, és pogácsaszaggatóval kiszaggatjuk. A pogácsák tetejét a megmaradt tojásfehérjével bekenjük, majd megszórjuk a sajt másik felével.
25-30 perc alatt, közepes lángon szép pirosra sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.