Elkészítés: A rizst az olajon felforrósítjuk, felengedjük a forró vízzel, sózzuk, lefedjük, és 5-10 percig lassan főzzük, majd félrehúzzuk, fedő alatt pihentetjük.
A káposztát leveleire szedjük, a torzsáját kivágjuk. Sós, szódabikarbónás vízben leforrázzuk.
A rizst összekeverjük a reszelt sajttal, az aprított petrezselyemmel és snidlinggel, majd a lecsepegtetett leveleket megtöltjük ezzel, felgöngyöljük, végeit visszanyomkodjuk.
A tofut 1,5 centis szeletekre vágjuk, az olajon mindkét felén megsütjük.
A mártáshoz a tojássárgákat keverőtálba tesszük, hozzáadjuk a finomra vágott hagymát és az ecetet, és gőz fölött habverővel folyamatosan habosítjuk, az olvasztott vajat közben hozzácsurgatjuk. Addig keverjük, míg krémes lesz. Végül tárkonnyal és tejszínnel finomítjuk, ízlés szerint sózzuk.
A tofut tányérra rakjuk, ráhelyezzük a káposztatekercset, a mártással meglocsolva tálaljuk.
2024.11.29.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.