Elkészítés: A rizst az olajon felforrósítjuk, felengedjük a forró vízzel, sózzuk, lefedjük, és 5-10 percig lassan főzzük, majd félrehúzzuk, fedő alatt pihentetjük.
A káposztát leveleire szedjük, a torzsáját kivágjuk. Sós, szódabikarbónás vízben leforrázzuk.
A rizst összekeverjük a reszelt sajttal, az aprított petrezselyemmel és snidlinggel, majd a lecsepegtetett leveleket megtöltjük ezzel, felgöngyöljük, végeit visszanyomkodjuk.
A tofut 1,5 centis szeletekre vágjuk, az olajon mindkét felén megsütjük.
A mártáshoz a tojássárgákat keverőtálba tesszük, hozzáadjuk a finomra vágott hagymát és az ecetet, és gőz fölött habverővel folyamatosan habosítjuk, az olvasztott vajat közben hozzácsurgatjuk. Addig keverjük, míg krémes lesz. Végül tárkonnyal és tejszínnel finomítjuk, ízlés szerint sózzuk.
A tofut tányérra rakjuk, ráhelyezzük a káposztatekercset, a mártással meglocsolva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.