Elkészítés: A hagymát finomra aprítjuk, és kevés olajon megpároljuk.
Közben vizet forralunk, megsózzuk, és beleöntjük a zöldborsót. Amikor megpuhult, leszűrjük. Aprítóhéppel összezúzzuk (persze egy egyszerű krumplinyomó is megteszi), de csak épp, amolyan rusztikusra.
Egy keverőtálba beletesszük az összes hozzávalót és összegyúrjuk. Vizes kézzel golyókat formálunk (lepénykéket is lehet), beleforgatjuk morzsába, és forró olajban pirosra sütjük, majd papírtörlőre szedjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.