Elkészítés: Az olajon megfuttatom a lisztet, vigyázva, hogy csak világos rántás legyen. Felöntöm a húslevessel (vagy vízzel, és leveskockát teszek bele), pici sóval, borssal és babéllevéllel fűszerezem, és beleteszem a hagymát is (egyben, de felvághatjuk 4-5 darabra is). Addig főzöm, amíg a hagyma megpuhul. Ekkor elzárom alatta a tüzet. A tálaló edényben kikeverem a tejfölt és a tojás sárgáját. Rászűrön a meleg - de nem forró! - levest. Tálaláskor a mikróban újra melegítem, és betétnek reszelt sajtot kínálok hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.