A karajszeleteket kiklopfoljuk, sózzuk. A paprikás szalámit vékony szeletekre vágjuk. A kiterített karajszeletekre teszünk 4-5 levél medvehagymát, szalámi szeleteket és egy-egy szelet sajtot.
A hússzeleteket felgöngyöljük, 2-2 szelet baconbe tekerjük, és szorosan alufóliába csavarjuk.
A tekercseket tepsibe vagy sütőrácsra tesszük, és 180 fokra előmelegített sütőben 30-35 perc alatt készre sütjük.
Mikor átsült, a fóliát levéve a bacont pár perc alatt a sütőben megpirítjuk rajta, így szép piros és ropogós lesz. Tetszés szerinti körettel tálalható.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.