A darált húsba beleütjük a tojást, hozzáadjuk a felaprított vöröshagymát és a fokhagymát. Sózzuk, borsozzuk, beleszórjuk a zsemlemorzsát.
Összegyúrjuk az alapanyagokat, majd kis gombócokat formázunk, a közepébe beletesszük a sajtot, majd betekerjük bacon szalonnával.
Muffin formába tesszük a fasírtokat, majd előmelegített sütőben 180 fokon szép piros ropogósra sütjük a baconba tekert sajtos húsgombócokat.
Elkészítjük a tejszínes bébispenót mártást: a fokhagymát megfuttatjuk az olívaolajon, majd rádobjuk a spenót átforgatjuk, kicsit essen össze, majd felöntjük a tejszínnel, sózzuk, borsozzuk, ízesítjük szerecsen dióval.
Párpercig főzzük a mártást, majd bot mixerrel pürésítjük, aztán jól kiforraljuk.
Megjegyzés
Az így készített húsgolyó a bacontól, és sajttól egy nagyon finom ropogós különleges ízharmónia jön létre.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.