Elkészítése: A trappista sajton kívül minden hozzávalót kikeverünk egy tálban, a tojásokat lereszeljük, a hagymát, a petrust apróra vágjuk, a felvágottat kis kockára szeljük. A trappistát vékony szeletekre vágva teflon serpenyőben megolvasztjuk, majd alufóliára borítjuk.
Nyújtófával vagy fakanál szárával téglalap alakúra formázzuk, kb. olyan nagyságúra, hogy a töltelék ráférjen. A tölteléket rákenjük - lehet vastagon is -, feltekerjük, alufóliába csomagoljuk, és hűtőben dermesztjük. Ha kellően lehűlt, szeleteljük és zöldségekkel hidegtálon tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.