Elkészítés: A marhalábszárat a bográcsban megpárolt hagymára tesszük, hozzáadjuk a paprikát, paradicsomot, borsot, fokhagymát, összepirítjuk, vizzel felengedjük, hogy ellepje. Ha félig puha, sózzuk, és hozzáadjuk a pirospaprikát. Arra folymatosan figyeljünk, ha elfőtt róla a lé, pótolni kell. Amikor már majdnem puha, beletesszük a tököt, a babérlevelet, és puhára fözzük. Behabarjuk a liszttel csomómentesre kevert tejföllel, beleszórjük az apróra vágott kaprot, ízlés szerint ecetezzük, és pici cukrot teszünk bele, hogy az ecet ízét szelidítsük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.