A sárgabarackos-mascarponés pohárkrémhez félbevágjuk a barackokat, eltávolítjuk a magokat majd kis kockákra daraboljuk és egy lábasba tesszük. Hozzáadjuk a cukrot, a mézet, a picire tört kardamommagokat, a csillagánizst, a vaníliát és a sót. Kb. 5 percig főzzük, majd lefedjük és 20 percig pihentetjük. Amikor teljesen kihűlt, eltávolítjuk a karadmommagokat és a csillagánizst.
A habtejszínt lágy habbá verjük, spatulával lazán a összekeverjük a mascarponéval és a kókuszos karamellszósszal.
A krémet habzsákba töltjük és két kis csatos üvegbe vagy pohárba nyomunk egy-egy adagot. Ráteszünk egy kanál sárgabarackot a tetejére, és megszórjuk kevés zúzott kekszdarabkával. Újra teszünk egy kevés krémet, sárgabarackot, kekszet és végül krémmel fejezzük be a rétegezést. Méhpollennel megszórjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.