A tökből kiszedjük a magokat; a héját nem távolítjuk el, hiszen ez ehető. Falatnyi darabokra vágjuk.
A sárgabarackot kimagozzuk és felezzük.
Egy nagy, tapadásmentes tepsit kikenünk a kókuszolajjal és ráhelyezzük a tökdarabokat a felezett sárgabarackkal. Rátesszük a fahéjrudakat, a szegfűszegeket, a csillagánizsokat és a szegfűborsokat. A muscovado cukrot egyenletesen a tökre morzsoljuk.
180 °C-ra előmelegített sütőben 45 perc alatt készre sütjük. Késő nyári vagy őszi estéken forrón fogyasztjuk magában vagy akár köretként.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.