Forraljuk fel a tejet a vajjal és egy csipet sóval. Keverjük hozzá a lisztet, és főzzük addig, amíg a massza el nem válik az edény falától. A kihűlt masszához egyesével adjuk hozzá a tojásokat, és alaposan keverjük össze.
Vágjuk ketté és magozzunk ki a sárgabarackokat. Osszuk a tésztát 24 részre, nyújtsuk ki a darabokat, és tegyünk a közepükbe egy-egy barackdarabot, majd a sarkokat összenyomva, formázzunk a tésztából gombócot. Dobjuk forrásban lévő vízbe, és főzzük kb. 5 percig, amíg fel nem jönnek a víz tetejére.
A kész gombócokra csorgassunk mézet ízlés szerint.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.