Elkészítés: A margarint a felhasználás előtt 2-3 órával kivesszük a hűtőből. A már puha margarint gyors mozdulatokkal tésztává gyúrjuk a zabliszttel, a zabkorpával, kevés édesítővel és szódabikarbónával. Kissé kinyújtva lapos tortaformába tesszük, 1-2 cm magasságban a
forma szélét is beborítjuk.
A töltelékhez robotgéppel csomómentesre keverjük a túrót a tojásokkal, a joghurttal, csipet sóval, a citromlével, a maradék édesítőszerrel, a vaníliarúd kikapart belsejével és a fahéjjal. A barackokat félbe vágjuk, magját kivesszük, héját lehúzzuk, és felhasználásig kevés citromlevet nyomunk rá. A sütőt 180 fokra előmelegítjük.
A bélelt sütőformába beleöntjük az elkészített krémet, majd elrendezzük rajta a barackokat is. A tortát 10 percig 180 fokon sütjük, majd 165 fokra csökkentjük a sütő hőmérsékletét, és 45 perci alatt készre sütjük. Kb. 20 perc elteltével alufóliával letakarjuk a tetejét, nehogy megbarnuljon. Ha kész, legalább 2 órán át pihenni és hűlni hagyjuk. A legjobb, ha tálalás előtt 24 órára hűtőszekrénybe tesszük, és csak másnap, hidegen szeleteljük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.