Elkészítés: A sárgarépát lereszeljük, a lisztet összekeverjük a sütőporral. A vajat, a sütőporos lisztet, a cukrot és a répát jól összedolgozzuk, jól kezelhető tésztát kapunk.
Vékonyra kinyújtjuk, mert a sütőportól meg fog emelkedni. Linzerszaggatóval kiszaggatjuk, de bármilyen forma készíthető belőle, vagy kis kifliket formázunk (lekvárral töltjük). A formákat megkenjük lekvárral, összeragasztjuk.
180 C-on világosra sütjük. Még melegen megszórjuk a vaníliás porcukorral.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.