Elkészítés: A megtisztított vöröshagymát felaprítjuk, 2 evőkanál olajon megdinszteljük. 60-70 dkg zsenge, szeletekre vágott csillagtököt hozzáadunk, és lefedve megpároljuk. Közben enyhén megsózzuk, apróra vágott tárkonnyal fűszerezzük.
4 tojást 1-2 dl tejföllel simára keverünk, és a csillagtökre öntjük. Rántottához hasonlóan megsütjük, a tetejét pirospaprikával, kakukkfűvel meghintjük, majd karikára vágott zöldpaprikával díszítjük.
Póréhagymás paradicsomsalátával és rozskenyérrel az igazi.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.