A szalonnát felcsíkoztam, zsírjára pirítottam. A zsír egyik részén megsütöttem a kiklopfolt hússzeleteket.
A zsír másik felén az apróra vágott hagymát pirítottam meg, majd a nagyon apróra vágott paradicsom, és a felkockázott paradicsom is a fazékba került.
Enyhén meghintettem őrölt pirospaprikával, majd a kockákra vágott krumplival összeforgattam, és felöntöttem annyi vízzel, amennyi teljesen ellepte. Enyhén meg sóztam, de csak módjával, mert a szalonna sós volt. Rövid idő alatt megfőtt. Gyakorlatilag a legegyszerűbb paprikás krumpli.
A sült sertéshússal tálaltam.
Megjegyzés
Ha valaki étteremben serpenyős rostélyost lát az étlapon, paprikás krumplira számítson sült karajszelettel. Gyorsan elkészül és ízletes!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.