A salsához aprítsuk fel a kétféle hagymát és a koktélparadicsomot, és tegyük tálba a petrezselyemmel együtt. Locsoljuk meg az ecettel, az olívaolajjal, és szórjuk meg egy csipet sóval és a fűszerekkel. Tegyük hűtőbe, és érleljük 2 órán keresztül.
Vágjuk 4 szeletre a húst, majd dörzsöljük be az olajjal, és pihentessük 30 percig.
Mozsárban törjük durvára a borsot, és hempergessük meg benne a szeleteket. Serpenyőben forrósítsuk fel a maradék olajat, és pirítsuk meg rajta a szeleteket minden oldalról, majd tegyük át őket tepsibe, sózzuk meg ízlés szerint, és toljuk a 160 fokra előmelegített sütőbe 20 percre.
Kínáljuk mellé a fűszeres salsát. Köretként készítsünk steak burgonyát.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.