Előkészítés: A húsról eltávolítjuk a hártyát, a zsírt, lemossuk és megtöröljük. A hagymát meghámozzuk, és apróra vágjuk. A paradicsomot leforrázzuk, meghámozzuk, kettévágjuk, kimagozzuk, és egészen apróra daraboljuk. A szalonnát és az olívabogyót is feldaraboljuk. A koriandert megmossuk, és apróra vágjuk.
Elkészítés: A húst megsózzuk, borsozzuk és a csipet cayenne-borssal is megszórjuk. A felhevítjük az olajat, nagy lángon elősütjük benne a húst, majd kivesszük, és lefedve félretesszük. A mogyorót a megmaradt olajban aranybarnára pirítjuk. Hozzáadjuk a hagymát, a paradicsomot, az olívabogyót, a szegfűszeget és a fahéjat. Sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk az erőlevest, és 10 percig fedő nélkül kis lángon főzzük. Hozzátesszük a húst, és fedő alatt, közepes lángon kb. 25 percig pároljuk. Közben a krumplit megmossuk, kb. 20 perc alatt megfőzzük, majd meghámozzuk. A szalonnát a forró zsírban közepes lángon egy serpenyőben kisütjük. Az egész krumplikat megforgatjuk benne és megszórjuk a korianderrel. A húst a szószból kivesszük rostirányra merőlegesen ujjnyi darabokra vágjuk. A szószt ízlés szerint sózzuk, borsozzuk és a húshoz tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.