Elkészítése: A sertéskarajt kicsontozzuk. (A csontot későbbi felhasználásra a mélyhűtőbe tesszük.) Az így kapott színhúst sózzuk, borsozzuk, majd forró olajban mindkét oldalát megpirítjuk, azután kivesszük, és hidegre tesszük. A jól megmosott gombát és a megtisztított hagymát kis kockákra vágjuk, és az apróra vágott petrezselyemzölddel együtt a zsiradékban megpirítjuk. Hozzákeverjük a felvert tojást, majd sóval, borssal fűszerezzük. A kelkáposztát jól megmossuk, és sós vízben puhára főzzük. Minden anyagot kihűtünk. A füstölt szalonnát apróra kockákra vágjuk, és a gombapépbe keverjük. Ezzel megkenjük a félig sült sertéskarajt, majd kelkáposztalevelekkel burkoljuk, és a tetejét baconszalonna szeletekkel borítjuk be. Nem túl forró sütőben negyven percig sütjük. Forrón, egészben tálaljuk, az asztalon szeleteljük fel. Köretnek burgonyakrokettet adunk hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.