Elkészítés: A hagymát és a gombát felaprítom. Olajon megfonnyasztom a hagymát, majd rádobom a gombát, és együtt párolom őket. Közben sózom, borsozom ízlés szerint.
Eközben a lehártyázott húst ujjnyi csíkokra vágom, kicsit kiklopfolom. Beszórom fokhagymasóval, lisztben megforgatom a szeleteket, majd forró olajon mindkét felüket megsütöm.
A gombához hozzáadom a nagy pohár tejfölt, beleaprítom a snidlinget, megszórom majorannával, belekeverem az étkezési keményítőt, és 1-2 perc alatt összefőzöm, majd az egészet leturmixolom.
Az elősütött húsokat beleteszem a szószba, és még negyed órát kis lángon tovább párolom benne.
Főtt tésztával tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.