Elkészítjük a piskótákat. A tojásfehérjéket kemény habbá verjük. A tojássárgákat kikeverjük a cukorral.
Hozzáadjuk a lisztet, a sima piskótánál a diót, a kakaós piskótánál a kakaóport is. Majd hozzáforgatjuk óvatosan a tojásfehérjehabot is. Sütőpapírral bélelt, 25x35 cm-es tepsiben 170 fokon 15-20 percig sütjük.
Megfőzzük a pudingot. Majd ha kihűlt a piskóta és a puding, összeállítjuk a sütit.
A kakaós piskótát megkenjük a vanília puding felével, beborítjuk a sima piskótával, rákenjük a vaníliás puding másik felét.
A tetejére elkészítjük a csokimázat. A vajat kisebb darabokra vágjuk, és egy lábosba tesszük. Összeolvasztjuk a cukorral és a kakaóval. Ha túl sűrű, higítjuk 1-2 ek. forró vízzel.
Ha kezd hólyagosodni, húzzuk le a tűzről. Még melegen öntsük a sütire, és széles késsel kenjük egyenletesre. Porcukorral megszórva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.