Elkészítés: A húst hideg vízben megmossuk. Forró olajban ropogósra sütjük. Kivesszük, és rozmaringgal, sóval, paprikával ízesítjük. Minden filét két szelet sonkába göngyöljük.
A fokhagymát meg a vöröshagymát meghámozzuk és összevágjuk. A répát, a zellert és a cukkinit megtisztítjuk, és vékony csíkokra vágjuk. A paradicsompürét a fehérborral jól elkeverjük.
A hagymát az olajban üregesre sütjük, a fokhagymát és a zöldséget hozzáadjuk, rövid ideig pirítjuk. A boros paradicsompürével felengedjük, majd sóval, paprikával ízesítjük.
A hússzeleteket a zöldségre fektetjük, és fedő alatt kis lángon 15 percig pároljuk.
Tálaláskor a zöldségeket citromhéjjal és petrezselyemmel ízesítjük. Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.