Elkészítés: A vízben megmosott brokkolirózsákat sóval, kevés citromlével ízesített vízben félpuhára főzzük. Miután megfőtt, leszűrjük.
Közben elkészítjük a sajtmártást. A vajat
felolvasztjuk, és a liszttel világosra pirítjuk. Habverővel folyamatosan kevergetve hozzáadjuk a tejet, a tejfölt és a reszelt sajt felét. Ízesítjük sóval, fehérborssal, szerecsendióval és jól kiforraljuk.
A lecsöpögtetett brokkolit kivajazott, zsemlemorzsázott jénaiba tesszük. Megszórjuk a metéltre vágott sonkával, rámorzsoljuk a rokfortot, és leöntjük a sajtmártással. A tetejét megszórjuk a maradék sajttal, és sütőben 20-30 percig sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.