Elkészítés: 1 dl langyos tejben 1 csipet cukorral felfuttatjuk az élesztőt, majd egy tálban összekeverjük a tészta hozzávalóival, a maradék langyos tejjel bedagasztjuk. Konyharuhával letakarva meleg helyen a duplájára kelesztjük ( 40 perc-1 óra).
Megfelezzük a tésztát, vékonyra kinyújtjuk, megkenjük zúzott fokhagyma és tejföl keverékével (sózom, borsozom és kis majonézt is keverek hozzá), majd ráhalmozzuk a felaprított sonkát, bacont, hagymát, kukoricát, savanyú uborkát, reszelt sajtot, és feltekerjük, éles késsel háromszögekre vágjuk.
Megkenjük a tetejét tejföl és tojássárgája keverékével, a tetejére sajtot szórunk, és 180 fokon 15-20 percig sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.