Elkészítés: 1 dl langyos tejben 1 csipet cukorral felfuttatjuk az élesztőt, majd egy tálban összekeverjük a tészta hozzávalóival, a maradék langyos tejjel bedagasztjuk. Konyharuhával letakarva meleg helyen a duplájára kelesztjük ( 40 perc-1 óra).
Megfelezzük a tésztát, vékonyra kinyújtjuk, megkenjük zúzott fokhagyma és tejföl keverékével (sózom, borsozom és kis majonézt is keverek hozzá), majd ráhalmozzuk a felaprított sonkát, bacont, hagymát, kukoricát, savanyú uborkát, reszelt sajtot, és feltekerjük, éles késsel háromszögekre vágjuk.
Megkenjük a tetejét tejföl és tojássárgája keverékével, a tetejére sajtot szórunk, és 180 fokon 15-20 percig sütjük.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.