Elkészítés: A lisztből egy csapott evőkanál sóval, olajjal és a vízzel tésztát gyúrunk. Pihentetjük, majd egy lisztezett deszkán a 2/3-át kinyújtjuk, ezzel kibélelünk egy pitetálat, tortaformát vagy egy kisebb tepsit.
A töltelékhez a vajat habzásig hevítjük a liszttel, majd a tejjel sűrűre főzzük. Hozzáadjuk a reszelt sajtot, az összetört túrót, az apróra vágott sonkát. Borsozzuk, ha kell, sózzuk, majd a tésztára öntjük a masszát. A maradék tésztából kivágott csíkokkal berácsozzuk a tetejét, tojással megkenjük.
200 °C-os sütőben kb. 45 percig sütjük (nem kell előmelegíteni).
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.